У Піщі розпочались роботи із закладення фундаменту для нової школи

26 Жовтня 2019, 10:45
2131

На території шкільного подвір’я загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. селаПіща розпочалися земляні роботи під закладення фундаменту нової будівлі школи.

Роботи старутвали 23 жовтня, – йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

У зв’язку з цією подією до школи завітав настоятель церкви ікони Казанської Божої Матері протоієрей Іоан Давидюк, аби відслужити молебель за вдале будівництво приміщення навчального закладу.

Читайте також: У Мінрегіоні погодили реконструкцію Піщанської школи

Які інвестпроекти з Шацького району попередньо відібрали для реалізації за державні кошти

Священник благословив дане починання і висловив надію на швидке і якісне завершення будівельних робіт. Вчителі та учні школи, в свою чергу, зветаються до усіх небайдужих всіляко сприяти реалізації проєкту, який повинен дати друге життя Піщанській школі.

Як повідомили у Шацькій районній раді, на сьогодні не прийнято остаточного рішення щодо кількості поверхів. На думку керівництва, виходячи з кількості дітей в селі та прогнозів щодо майбутнього наповнення класів, одноповерхової будівлі цілком вистачить. До слова, замовником робіт є Волинська обласна державна адміністрація.

2

2

1

1

1

1

Проєкт Піщанської школи буде редагуватися
Проєкт Піщанської школи буде редагуватися

 

 

Коментарі
27 Жовтня 2019, 02:55
На думку якого керівництва та на основі яких &amp;quot;наукових прогнозах&amp;quot; достатньо буде одноповерхової школи?<br/>Знову щось мудрує керівництво! Що з цього питання думають батьки дітей? Чому мовчать?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром