Відомий на Волині письменник і журналіст відзначив ювілей

18 Грудня 2016, 22:00
2262

17 грудня виповнилося 60 років одному з найпотужніших майстрів слова Волині Сергієві Цюрицю!

Щирі вітання ювіляру шлють колеги із "Волинської газети".

Сергій Назарович із повним правом може вважатися одним із фундаторів сучасної професійної журналістики, адже після закінчення школи в с. Мельники Шацького району вступив на факультет журналістики Київського держуніверситету ім. Тараса Шевченка. Крім сумлінного навчання, Сергій Цюриць із головою поринув у літературно-творче життя столиці, активно співпрацював із різноманітними редакціями провідних медіа, насамперед – із журналом «Перець».

Повернувшись на рідну Волинь, член Національної спілки журналістів Сергій Назарович утверджувався в журналістиці, працюючи в обласній молодіжній газеті. Саме його вважають «хрещеним батьком» десятка провідних авторів, відомих як в Україні, так за її межами. І саме тому одного русла творчого потоку Сергієві Цюрицю завжди замало: тож крім роботи в газеті він успішно координує діяльність прес-служби облуправління лісового та мисливського господарства, проводить майстер-класи для обдарованих старшокласників та студентів...

Природня творча здібність, вимогливе ставлення до підвищення рівня професіоналізму, нестримний пошук ідей, тем і героїв закономірно привели Сергія Назаровича в письменницьке гроно, тож уже не перший рік він – член Національної спілки письменників України.

Відповідальний, розсудливий, чесний, відкритий і добрий – ось чи не найголовніші віхи життєвого шляху нашого колеги Сергія Цюриця, який 17 грудня в колі рідних, колег, друзів та приятелів відзначає 60-річчя. З роси і води, Сергію Назаровичу! І наснаги ще на багато-багато років роботи!

Редакція Район.Шацьк приєднується до вітань талановитому земляку. Високо цінуємо Вашу працю і пишаємося Вашими успіхами.

Від усього серця зичимо Вам нових творчих проектів, цікавих тем, затребуваних матеріалів, вдячних читачів і, звичайно, великого задоволення від того, що робите!

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024