Сина директора Мельниківської школи провели на строкову службу

22 Жовтня 2019, 17:25
6271

Військова служба – це школа мужності та стійкості, гартування волі та характеру.

22 жовтня до обласного збірного пункту Волинського обласного військового комісаріату для призову на строкову військову службу в Збройні Сили України відправили жителя села Гаївка Павла Маригоду, – йдеться на сторінці Шацького РВК у соцмережах.

Військовий комісар Шацького РВК Олег Кивлюк побажав призовнику з честю виконати покладене завдання, опанувати військову спеціальність і бути достойним захисником України. Він також вручив майбутньому солдату перший військовий документ – військовий квиток.

Проводжати сина до армії прийшли батьки (до речі, батько хлопця є директором НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитсадок с.Мельники»). Мама спочатку при отриманні звістки про відправку сина в армію засмутилася і запанікувала, але після ретельного обговорення в колі сім´ї ситуації погодилися, що синові необхідно сумлінно виконати військовий обов’язок. Батьки гордяться сином за правильно прийняте рішення.

Бажаємо юнакові міцного здоров’я, успіхів, змужнілим і здоровим повернутися додому, де на нього чекатимуть їхні батьки та рідні.

5

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024