В перукарні "Вікторія" відбулася презентація новітнього препарату з відновлення волосся

16 Грудня 2016, 21:40
8024

У перукарні «Вікторія», що в селищі Шацьк, майстер-клас для перукарів та презентацію нового препарату з догляду за фарбованим волоссям провів технолог компанії Lakme, відомий в Україні перукар Вадим Ніколаєв.

1


 

Як розповіла власниця перукарні Валентина Процик, її фахівці вже протягом 9 років застосовують на практиці цю високоякісну косметику відомої іспанської фірми. Догляд за неслухняним волоссям, захист кольору, відновлення пошкодженого волосся – ефект від дії косметики Lakme помітний вже після першого застосування.


 

Під час семінару-навчання Вадим Ніколаєв презентував майстрам перукарні новітній препарат « i.plex», розроблений задля реконструкції та омолодження волосся під час фарбування чи хімічних процедур. З його слів, новий препарат не лише нейтралізує шкідливу дію будь-якої хімії на волосся, а захистить його на клітинному рівні, зволожить і відновить.


 

Технолог компанії закріпив теоретичну частину семінару на практиці, продемонструвавши на моделях дію препарату « i.plex».

-Віднині ми пропонуватимемо нашим клієнтам  цю нову послугу з багатофункціонального відновлення волосся. Відразу скажу, що вона недешева, проте для тих, хто дбає про красу і здоров’я свого волосся, «i.plex» стане справжнім відкриттям, - зауважила Валентина Процик.

Власниця перукарні вже замовила цей препарат і незабаром запропонує його першим клієнтам. Протягом місяця нова послуга вартуватиме дешевше реальної ціни – задля того, щоб якнайбільше жінок змогли скористатися нею і побачити ефект від дії препарату. 


 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром