В області "зарубали" землі біля Світязя, якими цікавився інвестор

16 Грудня 2016, 13:00
1987

Ситуація з виділенням земельних ділянок учасникам АТО все більше викликає занепокоєння як в самих бійців, так і серед органів місцевого самоврядування. Зокрема, найбільше скарг надходить на роботу очільника ГУ Держгеокадастру в області.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією 15 грудня, - пишуть Волинські новини.

Досить цікава ситуація склалася в селі Світязь. Сільський голова Микола Цвид розповів, що нещодавно з ГУ Держгеокадастру надійшов лист з проханням погодити надання 72 гектарів для ведення сільського господарства. Більшість цих людей немісцеві. Виявляється, біля Світязя фермерством прагнуть займатися люди, які живуть за 100 кілометрів від ділянок. А їм погодили ці землі. Натомість ці ділянки були цікаві свого часу для інвесторів. Та те ж управління Держгеокадастру інвестору землі "зарубало".

Зрештою, члени комісії вирішили запросити очільника ГУ Держгеокадастру області Василя Василенка відзвітуватися перед депутатами. А ще депутати рекомендуватимуть на сесії звернутися до Держгеокадастру з проханням звільнити того ж таки Василенка.

Коментарі
16 Грудня 2016, 16:32
там не має жодного фермера
17 Грудня 2016, 22:49
А де ділись шацькі регіонали злодії землі Голядинець Віталій,Василь, Найда.Забрати у них росписані на підставних людей участи і хватить усім атовцям області
17 Грудня 2016, 22:56
А чи знаєте Ви що Голядинець В.у нас в селі обсадив водойму яку копали усім селом і хоче мати безплатно полив. Усе всохне. А він подавиться.
17 Грудня 2016, 23:07
А ці патріоти хіба не прибрали стави, смородіну за полосою, ще хочуть прибрати ліс для охоти біля Грабово. Будуть наші односельчани дрочити. Участки біля полоси, де має бути перехід, Василь Голова уже задерибанив. Вперед на район, там після Найда ще обгризки залишились.
20 Грудня 2016, 18:27
Пропоную створити список тих ублюдків які портять весь район своєю жадністью, бездіяльністью і наглою жадобою наживи. Тільки обгрунтовано і з доказами по можливості. Ця інформація буде передаватись з покоління в покоління, і їхніх дітей і внуків будуть знати по ділах їхніх батьків. І ні в якому разі недопустити до майбутніх відповідальних посад, це є природній брак. Пишіть про всіх малих чи великих чинуш. Про їхні подвиги у сфері самозбагачення, нехай всі знають хто чим займається чи займався. <br/>Початок списку уродів району очолить.<br/>1. Найда ( всі знають про його жадібність до землі, в нього є два сина, яблуко від яблуні далеко непадає, є також внуки)<br/>2.Голядинець Василь<br/>3. Голядинець Віталька
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром