Служба зайнятості та соцпрацівники закликали шачан жити і працювати в Україні

19 Жовтня 2019, 10:55
1589

Фахівці Шацької районної філії Волинського обласного Центру зайнятості спільно з представниками центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді провели інформаційний захід, спрямований проти торгівлі людьми, нелегальної міграції, експлуатації дитячої праці.

Організували захід в рамках Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, – йдеться на сторінці Шацької служби зайнятості у Facebook.

 На превеликий жаль, і зараз, мільйони людей у світі перебувають у рабстві. Тому торгівля людьми вважається сучасною формою рабства і розглядається на міжнародному рівні як злочин, що карається законом.

Аби привернути увагу громадськості до цієї теми, захід провели на тариторії ринку в Шацьку.

Жителів ознайомлювали з проблемними ситуаціями та навчали, куди звертатися, щоб не потрапити в рабство за кордоном, а також як не стати заручником злочинців у рідній державі. Зацікавила громадян інформаційна виставка-застереження «Подбай про власну безпеку», «Кожен постраждалий має право на допомогу», «Якщо ви потрапили в ситуацію, коли:», «Поради для тих, хто виїзджає в іншу країну», яку розгорнули працівники філії.

Такі заходи необхідні для того, щоб підвищити обізнаність населення щодо питань торгівлі людьми, сформувати свідоме ставлення до міграційних намірів та мінімізувати вірогідність потрапляння наших громадян в ситуацію торгівлі людьми.

Людина – не товар! Станемо разом проти торгівлі людьми!


1

1



1

1

 

Коментарі
20 Жовтня 2019, 14:17
Поки Держава не забезпечить населення, роботою з нормальною зарплатою, а не мінімалкою, закликайте хоч лопніть, нічого не вийде. Можете не витрачати свій час. Можливо соцпрацівники проти рабства, але країна нажаль за) Так що, Польща чекає всіх, для підняття своєї єкономіки. Якщо Україна не хоче піднімати свою єкономіку сама, хай піднімає економіку інших країн.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39