В чому секрет успіху «Лісової пісні»

17 Жовтня 2019, 17:10
3613 Джерело: facebook

Хтось із великих сказав, що єдиний спосіб досягти успіху в роботі – щиро любити те, що робиш. Ймовірно, саме любов до своєї справи і є секретом успіху заслуженої лікарки України Руслани Дибель, директорки санаторію «Лісова пісня». А ще – чуйність та повага до людей, які відпочивають і працюють в оздоровниці.

Про це йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Багато років тому, після закінчення Чернівецького медичного інституту Руслана Дибель розпочала трудову діяльність у «Лісовій пісні» на посаді лікаря-фізіотерапевта. Майже два десятки років працювала заступником директора санаторію з медичної частини: відповідала за лікувальну базу закладу, проживання та харчування пацієнтів, підбір персоналу, а 2018 року – офіційно призначена на посаду директора.

Натхнення і бажання працювати допомогли пані Руслані та колективу вміло поєднувати в стінах оздоровниці неповторні дари природи та цілющі рецепти народної медицини, домашній затишок із комфортними умовами, потужну лікувальну базу та новітні методики сучасної медицини. Заклад здобув вищу акредитаційну категорію та сертифікат ISO, відзначений багатьма дипломами, грамотами, подяками й іншими обласними та державними нагородами.

Оздоровчий заклад приймає учасників АТО, інвалідів-візочників, слабозорих пацієнтів. Працівники «Лісової пісні» постійно направляють допомогу в зону операції об’єднаних сил, спрямовують увагу на потреби працівників в скрутних життєвих обставинах та інше.

«Так, ми пропонуємо нашим гостям комплексну фітотерапію та застосовуємо нетрадиційні методи фітолікування; місцеві торф’яні пелоїди (грязі); моршинську мінеральну воду; сірководневі та сухі вуглекислі ванни; підводне скелетне витягнення хребта; різноманітні види масажу. Важливе місце в оздоровленні займає фізіотерапевтичне лікування, яке проводиться на новій сучасній апаратурі.

В санаторії здійснюють пасивну та активну розробку суглобів, ударно-хвильову терапію, пневмопресинг, спелеотерапію (соляна шахта), озокеритові аплікації, гідроколонотерапію, озонотерапію, психологічне розвантаження, музико- та аромотерапію, використовуємо підводний та гідролазерний душі, лікувальну гімнастику, кінезотерапію, заняття в тренажерній залі, косметологію та інше. Лікування в санаторії чудово доповнюють культурно-масові заходи», – розповідає про спектр лікувальних послуг пані Руслана.

Рушійна сила, що веде Руслану Дибель до великих перетворень, має два складники – усім задоволені, щасливі пацієнти та залюблені в свою роботу професійні працівники закладу, які постійно навчаються та, маючи високі зарплати, почуваються захищеними.

Питання якісного кадрового персоналу закладу особливо важливі для будь-якого керівника, тому досить часто відбуваються ділові зустрічі з директоркою Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Мирославою Теретою та іншими фахівцями щодо обговорення шляхів спільних дій обох установ. Так, упродовж 2018-2019 років вдалося укомплектувати 105 вакансій як за медичними посадами, так і робітничими. Стільки ж безробітних шачан працювали у «Лісовій пісні» на тимчасових роботах. Нині триває пошук бармена. Середня заробітна плата в оздоровниці шість тисяч гривень. Також на замовлення роботодавця фахівці філії навчали восьмеро безробітних.

 

Коментарі
18 Жовтня 2019, 00:15
Скільки коштує звання заслуженого лікаря України?
18 Жовтня 2019, 01:03
<p>Коштує нормальних грошей)))</p>
18 Жовтня 2019, 13:08
А,що ,заздрісно?І собі хочете купити?
18 Жовтня 2019, 15:05
Що працювали 7 місяців, а не 6? А персонал у вимушених відпустках чи на чверть ставки?
18 Жовтня 2019, 15:10
Коли і кого вилікувала ця парочка? Герої труда....
19 Жовтня 2019, 00:24
Остані три роки ніхто на чверть ставки не був.Частина людей якиїсь час на біржі були щоб матеріально не пострадати.Але головне ,що Лісова пісня швидко дуже змінюється на краще і цей рух не зупинити тим хто харкає на нас жовчю..
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024