Шацькі депутати не хочуть закону про ринок землі у редакції, пропонованій для затвердження

17 Жовтня 2019, 10:45
1615

До Шацької районної ради із листом звернулися депутати Горохівської районної ради щодо підтримки звернення до Президента України, голови Верховної Ради України з приводу майбутнього продажу земель.

Подібне звернення надійшло і від депутата Шацької районної ради Андрія Лисого, який пропонує звернутися до Президента, Голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра України щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії районної ради з питань сільського господарства, продовольства та земельних ресурсів, яка відбулася на початку жовтня, під головуванням Ніни Хомич та за участю голови районної ради Сергія Карпука, – йдеться на сторінці райради у Facebook.

Депутати розглянули тексти звернень, та вирішили об’єднати їх, допрацювавши.

Сергій Сидорук висловив думку про те, що ринок землі необхідний, проте не в такій редакції закону, як є він зараз. Підготувати текст звернення доручено депутатам постійної комісії районної ради з питань сільського господарства, продовольства та земельних ресурсів.

Після доопрацювання звернень комісія повторно збереться, аби прийняти остаточні рішення щодо винесення питань на розгляд депутатів на черговій сесії районної ради, що відбудеться 25 жовтня.

Коментарі
17 Жовтня 2019, 14:13
звісно не хочуть почнуть люди купляти землю блище озера переводити цільове призначення ціна депутатських ділянок зразу падає ось вам і смисл думаєте вони за землю переживають ні просто за свою шкуру...
17 Жовтня 2019, 14:24
це питання не є важливим на сьогоднішній день оскільки не охоплює все населленя скільки людей мають пай ?? це не великий процент краще напишіть зверенння до призидента про відміну ПДВ ось це охоплю всіх людей зменшення податку на доходи це важливо бо з нашої зарплати вираховують 40 % це єсв та пдфо що б ми не получали зарплату в конвертах ось це важливо це все ж таки більше людей охоплює ніж ваша земля до речі в 21столітті земля не є капіталом бо приносить малу маржу як приклад назвіть хоч одного який чесно працює на землі і заробляє гроші нормальні без дотації від держави навіть та сама польща,пани отримують дотації від держави а самостійно не вигідно працювати кажу бо знаю тільки горба наживеш но не достаток в сімю.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39