У Шацькій адміністрації розроблятимуть генплани пунктів пропуску в Піщі та Пулемці

16 Жовтня 2019, 15:40
Митний пост у селі Піща 2595
Митний пост у селі Піща

На прохання Державної фіскальної служби у Шацькій РДА розроблятимуть детальні плани територій під розміщення міждержавних митних пунктів пропуску «Піща» та «Пулемець».

Про це йдеться у розпорядженні №165 та 166 першого заступника голови Шацької РДА Віктора Плейтуха.

Розробити детальні плани території земельних ділянок, розташованих на території Піщанської та Пулемецької сільських рад, мають на площах орієнтовно по 3 га кожна. 

Замовником детального плану території для будівництва міждержавних автомобільних пунктів пропуску «Піща» та «Пулемець» за межами населених пунктів визначили Шацьку районну державну адміністрацію.

Фінансування та розробку містобудівної документації здійснюватимуть за рахунок  коштів Державної фіскальної служби України Волинської митниці ДФС, або з інших джерел, не заборонених законом.

Читайте також: Митні пости в Пулемці та Піщі частково облаштували спільними зусиллями

На митному посту «Піща» працюють у тимчасових вагончиках, обігріваючись «буржуйками»

Забезпечити організацію оформлення вихідних даних на розробку детального плану території за межами населених пунктів та розгляд проекту у порядку, визначеному чинним законодавством України, доручили відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації.

Нагадаємо, на митному посту «Піща» до цього часу працюють у тимчасових вагончиках, обігріваючись «буржуйками» і мріючи про стабільне електропостачання.

Коментарі
16 Жовтня 2019, 20:43
Чергова "шара" для відмивання грошей
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024