Підманове: у козацьких забавах змагалися школярі і їхні татусі

15 Жовтня 2019, 13:00
«Козацькі забави» у Підманівській школі 1832
«Козацькі забави» у Підманівській школі

Напередодні 14 жовтня – Дня захисника України у філії І-ІІ ступенів села Підманове ОЗЗСО І-ІІІст. «Світязький ліцей» відбулися два пізнавальних та цікавих заходи.

Для хлопців 5-9 класів учитель фізкультури Анатолій Герасимук організував гру «Козацькі забави». Дух змагання та дружби, бажання стати кращими, сильнішими об'єднали учасників гри. Команди «Отамани» та «Козаки» показали фізичну міць, силу, спритність, волю до перемоги у конкурсах «Їзда на конях», «Біг на руках», «Транспортування потерпілого», «Перетягування каната», «Футбол». За результатами конкурсів  сильнішою була команда «Отамани».

А до учнів 3 класу завітали їхні татусі та брати, щоб позмагатись у конкурсі «Мій татусь зможе», який підготувала і провела класовод Лариса Сацюк. У багатьох цікавих та веселих конкурсах змагалися учасники. А їхні діти щиро за них вболівали. Переможцями гри стали Діана Плейтух  та її брат Богдан Балюк.

На  завершення заходу діти подарували своїм татусям пісню та листи, у яких висловили любов і вдячність своїм найріднішим людям. Кожен тато отримав подарунковий сертифікат. Організатори свята дякують Світязькому сільському голові Миколі Цвиду за  надану матеріальну допомогу.

І діти, і дорослі отримали масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

1

1

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром