Мама загиблого Героя з Шацька посадила у Луцьку дерево в пам'ять про сина

15 Жовтня 2019, 10:35
3766

Одразу три свята відзначають українці 14 жовтня: День захисника, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Також 14 жовтня вважають днем створення Української повстанської армії. Це свято тих, хто, не шкодуючи власного здоров’я та життя, відстоював цілісність та незалежність України, тих, хто не побоявся замінити теплі домівки на сирі окопи, офісні костюми – на військову форму, розмірені будні – на життя під грім гармат. Хто по-справжньому любить Батьківщину понад усе. Пишаємося подвигами наших Героїв і схиляємо голови в пам’ять про тих, хто не повернувся з війни, – йдеться на сторінці Шацького РВК у Facebook.

В цей день у Луцьку «Об'єднана громада матерів АТО» організувала зустріч матерів загиблих бійців. В заході взяла участь мама загиблого героя Сергія Мокренка  Любов Буз.

У рамках заходу матері загиблих мали можливість поспілкуватися між особою, обговорити свої проблеми, розповісти про свої почуття або спогади.

Гарні слова в адресу мам загиблих синів лунали із вуст школярів. А насамкінець у парку за РАЦСом, кожна мама посадила деревце, на якому прикріпили табличку із іменами загиблих Героїв.

Всього у пам’ять про загиблих Героїв АТО у місцевому парку, який назвали «Парк Загиблих», висаджено 25 кленів. Сюди будуть приходити діти, люди і дивитимуться, як ростуть дерева. Адже скільки пам’ятаєш, говориш про людину, стільки вона живе. І треба пишатися їхнім прикладом, наслідувати їх.

Нехай ці клени стануть зв’язком між небом і землею. Нехай вони проживуть те життя, ту вічність, яку не дожили загиблі чоловіки, батьки, сини.

3

3

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром