У маєтку «Nester-House» відкрили першу дитячу ігрову кімнату на Світязі

15 Жовтня 2019, 19:00
5408

Дитячою радістю, сміхом та щастям був наповнений маєток «Nester-House», що в селі Світязь, на свято Покрови Пресвятої Богородиці. Саме цього дня там відбулося урочисте відкриття першої дитячої ігрової кімнати «Nester-Kids».

Майже сотню дітлахів та їхніх батьків зустрічали біля входу аніматори – герої мультфільму «Фіксики» - Сімка, Верта, Мася (їхні ролі виконували актори із ковельської агенції гарного настрою «Happу», яких спеціально на відкриття запросили власники закладу – подружжя Петро та Неля Нестеруки).

Дитяча ігрова кімната – це завжди радість для дитини і відпочинок для дорослих. Щасливий та радісний сміх супроводжував яскраве свято, де дітей розважали мультяшні герої, влаштувавши їм незабутній день.

Веселе знайомство, щире спілкування з однолітками, конкурси, танці, пісні, ігри, музика, аквагрим, твістинг, шоу мильних бульбашок та багато інших  цікавинок підготували для дітей Сімка, Верта і Мася. Раділи дітлахи і подарункам від маєтку маєтку «Nester-House», які вигравали у конкурсах: кольоровий папір, канцелярське приладдя, олівці, рюкзаки, пенали, стаканчики та інше. Також усім учасникам шоу роздали цукерки та повітряні кульки.

«Ідею відкриття дитячої кімнати виношували вже давно, адже наш комплекс орієнтований на сімейний відпочинок. Багато наших гостей приїжджають з маленькими дітьми, котрим також треба десь подітися, чимось зайнятися, розважитися та погратися, як і будь-якій дитині. Влітку плануємо залучити вихователя для постійного догляду за дітьми, аби дорослі могли провести вільну годину-дві та бути впевненими, що їхня дитина весело та безпечно проводить час», – ділиться планами Неля Нестерук.

А діткам в ігровій кімнаті «Nester-Kids» таки є з чим і як побавитися: встановили тут ігрову спортивну стінку з кільцями, драбинками та ковзанкою, стінку з машинками для хлопчиків та ляльками – для дівчаток. Є тут і настільні ігри (лото, твістер), пазли, басейн із кульками, якому чи не найбільше раділи діти. Для дітей старшого віку (від семи років) встановили ігрові приставки Плейстейшн. Можна тут переглянути й цікаві мультфільми.

Година перебування дитини в ігровій кімнаті коштуватиме 30 гривень, а безліміт – 100 гривень в день на дитину.

Окрім того, дитячою кімнатою можуть користуватися дітки, яким батьки організовуватимуть святкування дня народження, а також люди, які замовлятимуть у маєтку «Nester-House»  різноманітні сімейні святкування (весілля, ювілеї, дні народження).

У маєтку сподіваються, що відпочинок, проведений тут, запам’ятається не лише дорослим, а й дітям та стане улюбленим місцем для сімейного дозвілля.





































































 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром