Новий майданчик у Пулемці – радість для дітвори. ВІДЕО

10 Жовтня 2019, 18:15
Урочисте відкриття майданчика відбулося під час святкування Дня села 3987
Урочисте відкриття майданчика відбулося під час святкування Дня села

Новий та сучасний дитячий майданчик встановили біля клубу села Пулемець. Його урочисто відкрили під час святкування Дня села.

Про це інформує сайт Благодійний фонд «Патріоти Волині».

89 тисяч гривень надійшли в Шацький район за поданням депутата Верховної Ради України Степана Івахіва. З гарною подією для села дітей та дорослих привітав помічник нардепа Володимир Бащук. Яскраві та сучасні конструкції для пулемецької дітвори виготовили аж у Києві. Сільський голова Василь Демедюк каже, що знайшов прийнятний для громади варіант ігрового майданчика саме в столиці.

«Ми вийшли на Київ і придбали цей майданчик. Тут металеві конструкції, а не дерев’яні. Його повна вартість – 96 тисяч гривень, але нам зробили знижку, аби ми «вписалися» у свій бюджет. Своїми силами ми його встановили...»


 

Радіє сільський голова і з того, що нардеп Степан Івахів, з яким більше року довелося пліч-о-пліч працювати у Верховній Раді, допомагає селу, чим може та відгукується на прохання колишнього колеги.

Територію довкола майданчика огородили яскравим парканом. Каруселі, гойдалки та спортивні стінки залюбки випробувала місцева дітвора. Задоволені і мами: тепер є куди вийти на прогулянку з дітьми.

«Дякуємо народному депутату та сільському голові за таку хорошу справу. Нашим діткам тепер буде де гратися, весело проводити час. Добре, що цей майданчик встановили у центрі села, де на вихідні збираються дітки. Та й мамам спокійніше, коли дитина бавиться на очах», – розповідає мама двох діток, жителька села Пулемець Олександра Суходол.

Аби відкриття майданчика дітям запам’яталося, сюрприз для них підготував благодійний фонд «Патріоти Волині».

На свіжому повітрі малечу розважали аніматори з Ковеля: діти танцювали, грали в ігри та вікторини. А найбільш активні конкурсанти традиційно отримали подарунки від благодійників.

Читайте також: Вітання, подарунки та концерт: у Пулемці відзначили День села



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024