Учениця Смоляро-Світязької школи отримала премію від професорки Східноєвропейського університету

09 Жовтня 2019, 11:10
2662

На День вчителя до рідної Смоляро-Світязької школи завітала професорка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Світлана Богдан.

Про це йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

Атмосферу справжнього свята створили учні школи для працівників освіти. Учителів розмістили за столами і запропонували ознайомитися з меню – програмою виступу «У кафе «Зошит у клітинку».

Ведучі Антон Самойліч та Іванна Веремчук виявилися вправними офіціантами. Невимушено, з жартами, піснями і танцями тривав концерт, а глядачам смакували номери чудового дійства.

Приємними сюрпризами завершилось прекрасне вітання – виступом професорки Східноєвропейського національного університету Світлани Богдан. Вона зачарувала майстерним підходом до дітей : загадками, оповідками з історії родини, своєрідною презентацією книг відомої письменниці Ніни Горик.

А Тетяна Бутовин, учениця 9 класу, отримала щорічну премію імені Каленика та Марії Богдан, батьків Світлани Богдан та колишніх вчителів цієї школи. Вручення цієї премії найкращому учневі школи започаткувала декілька років тому Світлана Богдан.

На завершення свята усі школярики почастувалися солодкими смаколиками.

1

1

1








1



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром