Шацьк: поліціянти, рятувальники, медики і школярі долучилися до флешмобу Tetrischallenge

08 Жовтня 2019, 15:40
В Шацьку відбувся міжнародний флешмоб 2748
В Шацьку відбувся міжнародний флешмоб

Служби екстреного реагування Шацького району долучилися до міжнародного флешмобу.

Під час освітньої кампанії «Безпечний пішохід», що проходила  в Шацькій гімназії, відбувся  флешмоб – Tetrischallenge (від назви популярної гри «Тетріс»). Його нещодавно запустили поліціянти Женеви (Швейцарія), а сьогодні він став дуже популярним у цілому світі і в Україні зокрема.

Служби екстреного реагування Шацького району долучилися до флешмобу, розклавши на землі речі зі службового транспорту (форму, інвентар) у вигляді ігрових наборів, аби продемонструвати, що їм потрібно для повсякденної роботи. Самі працівники лягли поряд і зробили фото з висоти пташиного польоту. Акція має за мету привернути увагу до того, наскільки важливими є якісна комплектація і сучасне обладнання для служб екстреного реагування. Адже від цього залежить швидкість і якість надання допомоги й порятунок життя.

В Шацьку до флешмобу долучилися не лише поліціянти, рятувальники і медики, а й школярі.

3

1

1

2

Коментарі
08 Жовтня 2019, 23:55
Це з великого розуму.
09 Жовтня 2019, 00:15
Комікси для дибілів, а також флєшмоби.
09 Жовтня 2019, 16:30
ну ладно школьники з ними все зрозуміло їм аби на уроки не ходити любий флешмоб підтримають ну а поліція та рятувальники куди їм що роботи не має за наші гроші платників податків хай стоять на перехресті включать мігалки хоч менше дтп та літати люди будуть а рятувальники хай ходять по хатах розказують про пічне опалення хай провіряють все це. не штрафувати, попередження зробити та навіть у хату зайдуть хай подивляться може щось підскажуть хазяїну чи покажуть може є недоліки це ж елементарні речі життя спасте комусь,а не картинку создавайте
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром