Білоруси можуть долучитися до розбудови рекреаційно-оздоровчого комплексу на Шацьких озерах

07 Жовтня 2019, 16:45
1641 Джерело: фото ілюстративне

Білоруський інвестор може долучитися до розвитку туризму на території Шацького національного природного парку.

Делегація Волині упродовж 3 та 4 жовтня перебувала у Житомирі, де проходила масштабна подія міждержавного значення – другий форум регіонів України та Республіки Білорусь, який відбувся за участі Президента України та Президента Республіки Білорусь, – інформують на сайті Волинської ОДА.

Зокрема, в.о. голови Волинської ОДА Олександр Киричук під час відкриття засідання Форуму наголосив, що Волинську область та Республіку Білорусь об’єднує не лише спільний кордон, а й низка програм транскордонного співробітництва.

У своєму виступі очільник Волині згадав про унікальну природну перлину Волині – комплекс Шацьких озер, з найбільшим озером Світязь.

«Нами розроблений проєкт рекреаційно-оздоровчого комплексу на території Шацького національного парку для розвитку туризму на Волині, який ми готові представити потенційним інвесторам» – зазначив Олександр Киричук.

Комплекс є одним з багатьох напрямів співпраці з білоруськими колегами і потенційних можливостей для інвестування білоруського бізнесу на Волині.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024