Юних шачан запрошують у клуб «Майбутнє»

07 Жовтня 2019, 14:10
2611

Юних жителів Шацька віком від 7 до 10 років запрошують у клуб «Майбутнє», який діє в селищі при Церкві євангельських християн баптистів.

На дітей у клубі чекає цікава і пізнавальна програма: знайомство з Біблією, творчі заняття, виготовлення виробів ручної роботи, конкурси, спортивні змагання тощо.

«Наші зустрічі відбуваються в теплій, дружній атмосфері. В цікавій формі проводимо біблійні уроки, вчимо дітей працювати в команді, а потім всі разом гарно відпочиваємо!» – розповідає Олена Макарчук, яка займається дитячим служінням.

Кожна дія і зусилля дитини в клубі заохочуються. Вивчив і прочитав напам'ять вірш – отримуєш «перлину». Це своєрідна валюта спільноти у вигляді намистини. Раз у два місяці в клубі проводяться ярмарки, на яких за зароблені хорошими справами «перлини» діти купують різні корисні речі: ручки, блокноти тощо. Полюбляють юні шачани і творчі майстер-класи, на яких виготовляють разом зі своїми наставниками вироби ручної роботи. Так, на останньому занятті навчилися робити іграшки-антистрес.

В клубі проводяться брейн-ринги, конкурси, вікторини, кінцеві етапи яких виходять на обласний і всеукраїнський рівні з пристойними подарунками для переможців (минулого року це був планшетний комп'ютер iPad).  

Традиційно насичений клубний день закінчується частуванням: діти за столом п'ють чай з солодощами і діляться враженнями про гарно і з користю проведений час. 

Клуб «Майбутнє» чекає на дітей щосуботи за адресою: смт Шацьк, вул. Незалежності, 35. 

Біблійний урок
Біблійний урок

Веселі спортивні змагання
Веселі спортивні змагання

Творче заняття: діти виготовляють іграшку-антистрес
Творче заняття: діти виготовляють іграшку-антистрес

1
Іграшки вийшли чудові!
Іграшки вийшли чудові!

1

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром