Шацьк: освітян району привітали з професійним святом

06 Жовтня 2019, 11:30
В Шацьку урочисто привітали педагогів з Днем вчителя. 3971
В Шацьку урочисто привітали педагогів з Днем вчителя.

В Шацьку урочисто привітали педагогів з Днем вчителя.

Напередодні свята – Дня працівників освіти – педагоги шкіл, Шацького лісового коледжу та дошкільних закладів району зібралися в актовому залі коледжу на урочистий захід. За щирі серця, віддану працю, за недоспані ночі, кожну годину і хвилину, присвячену дітям, освітянам дякували зі сцени керівники району та Шацької ОТГ, відділу освіти, молоді та спорту, директор лісового коледжу.

«Від вас, вчителі, залежить, якою буде наша нація, країна та які цінності сформуються у нашої молоді. Можуть змінюватися методики викладання, впроваджуватися реформи освіти, але незмінною залишається суть вашої роботи – розкриття того потенціалу наших дітей, їх здібностей, навичок та знань, завдяки яким вони потім стають успішними громадянами нашої країни. Результат вашої роботи – це вдячність жителів нашого району, оцінка вашої роботи – це наші діти, якими ми пишаємося», – наголосив під час виступу Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації. 

На святі побажали успіху в професійній діяльності молодим учителям, які цього року прийшли на роботу в школи району, та подякували тим педагогам, котрі нині перебувають на заслуженому відпочинку. 


 

Десятки освітян отримали грамоти районного та обласного рівнів. З особливою шаною линули з залу оплески на адресу Оксани Данилюк, вчительки української мови і літератури ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Шацьк, якій вручили відзнаку Міністерства освіти і науки. 

В концертній програмі, кожен виступ якої був просякнутий повагою до тих, хто сіє мудре, добре, вічне, взяли участь самі педагоги, працівники культури, викладачі музичної школи і діти. Палкий привіт наставникам і навчальному закладу, який ще декілька місяців тому був другою домівкою, передали випускники Шацької гімназії, котрі зараз здобувають вищу освіту в університетах Києва, Острога, Львова, Тернополя.

Світлини з урочистості можна переглянути за посиланням:

День вчителя в Шацьку. ФОТОГАЛЕРЕЯ

 

1

1

1

1

1

1

1

2

1

4

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024