Смоляро-Світязька школа оновлюється завдяки участі у проєктах

30 Вересня 2019, 09:40
2867

Завдяки тому, що колектив Смоляро-Світязької школи брав участь у проектах, в навчальному закладі вдалося оновити матеріально-технічну базу.

Як розповідає директорка школи-філії села Смоляри-Світязькі опорного закладу «Світязький ліцей» Олена Ключук, постійно просити спонсорську допомогу на навчальний заклад – це не вихід для розвитку школи. Перспективу в цій ситуації директорка школи побачила в участі у різноманітних проєктах.

Першим її проектом, який написала, був дитячий майданчик для щасливого дитинства, проте він не пройшов.

«Не опустила руки, а навпаки, побачила свої помилки та отримала новий досвід. Другий проект стосувався придбання акустичної системи. Подали його на один з волинських фондів, де умова участі – спів фінансування. Разом із батьками та підприємцями зібрали необхідну суму і тепер школа має нову музичну систему», – розповідає Олена Ключук.

Вдалося відремонтувати початкові класи завдяки участі у проєкті місцевих ініціатив, який оголосила Шацька районна рада. На його реалізацію школі виділили 68 тисяч грн., за що закупили необхідні будівельні матеріали. Ремонтні роботи за місяць виконали батьки та вчителі.

Ще один проєкт дав можливість придбати нові шкільні дошки, замінити вхідні двері у приміщення старшої школи, облаштувати міні-сцену в одному з класів для шкільних святкових заходів, встановити гімнастичну стінку в школі.

У їдальні в школі з’явилося багато нового обладнання: плита, холодильник, опалення. Має навчальний заклад транспорт для підвезення учнів, нові проєктор, мультимедійну дошку, меблі, шафи в рамках реалізації стандартів Нової української школи.


1

1

1



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024