Сортувати відходи, відмовитись від пластику і не смітити: в Шацькій гімназії знають, як змінювати світ на краще

28 Вересня 2019, 19:00
3308

В ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. -  гімназія» смт Шацьк відбулися еко-дні.

В рамках проєкту ZERO WASTE SCHOOL  24 вересня учні, студенти, вчителі та просто небайдужі жителі нашого селища взяли участь у конференції «Чисте селище», на якій виступили гості заходу (Сорока Світлана, начальниця відділу водних об’єктів та техногенно-екологічної безпеки, і Кропивник Ярослав, інженер-охоронець із захисту лісу), екологічна команда опорного закладу та вихованці гуртка «Шкільне лісництво». Це дійство мотивувало присутніх почати сортувати відходи, а не викидати чи спалювати.

25 вересня учасники проєкту здійснили корисну акцію, присвятили один день прибиранню території селища.

За декілька днів до проєкту в ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк проходила акція «Зробимо селище чистішим», в ході якої було зібрано 198 кг скла і 63 кг пластику.

В школі розуміють, що екологічні проблеми потрібно вирішувати, починаючи з себе. Вся робота, яка здійснювалась у рамках проєкту, лише заради одного, щоб відмовитись  від непотрібного, знайти альтернативу пластику, дбати про навколишнє середовище та просто змінювати світ на краще.

Організатори дякують за співпрацю Шацькій селищній раді, ДП «Шацьке УДЛГ», КП «Будинкоуправління» та всім, хто долучився до проєкту ZERO WASTE SCHOOL.

Читайте також: В Шацькій гімназії починають реалізовувати проект «Школа без сміття»

2

2

2

3

5

3

4

3

3

3

3

2

2

2

2

2

2

 

Коментарі
29 Вересня 2019, 13:02
Молодці!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром