Історія хворого на ДЦП шачанина Михайлика Романчука розчулила львів'ян

27 Вересня 2019, 18:05
3976

Маленькому шачанину Михайлику Романчуку, хворому на ДЦП, допомогли у Львівському центрі біржових технологій.

Історія цієї сім'ї розчулить навіть найсуворіші серця. П'ятирічний Михайлик Романчук з Шацька народився недоношеним, вагою всього 1,3 кг, і завдяки турботі лікарів вижив.

Але маленького хлопчика чекали більш суворі випробування. Коли йому виповнився місяць, від ускладнень після пологів померла його мама. Тато Василь залишився один з маленьким сином. А у віці восьми місяців лікарі діагностували Михайлику ДЦП.

Однак Василь не опустив руки: він не залишає сина ні на хвилинку, а Міша старанно проходить курси реабілітації. Хлопчик росте кмітливим і вже багато знає  знає назви місяців, столиць, вміє рахувати! Він світла і привітна дитина, і, як всі малюки, любить смачненьке!

Наступний курс реабілітації Михайла Романчука буде відбуватися вже в Китаї, але поки родині бракує коштів на придбання квитків на літак.

Читайте також: Мрія шачанина Василя Романчука – поставити сина на ноги

Тому Центр біржових технологій звертається до всіх небайдужих з проханням приєднатися до допомоги родині і дати шанс маленькому сонечку - Михайлику побороти недугу.

Також Василь просить небайдужих до долі хлопчика допомогти його синові стати на ноги та повірити, що разом можна творити дива!

Номер картки:5168 7427 2588 5325 – Романчук Василь Михайлович.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39