На День Шацька визначили найкраще гарбузове подвір'я та малюнок про громаду

27 Вересня 2019, 15:00
3429

На День Шацька організатори провели для учасників чимало конкурсів та розваг.

У сквері імені Тараса Шевченка, де розгорнгулося веселе дійство, гостей свята зустрічали фантастичні овочево-фруктові композиції навчальних закладів Шацька. 

Творці неабияк постаралися, адже композиції привертали увагу багатьох відвідувачів заходу. Тут і господар з господинею, і розмаїття осіннього урожаю, і вишиті рушники, соняхи, мініатюрні вози з головними персонажами - гарбузами слугували яскравими фотозонами для тих, хто захотів залишити фото на згадку про свято.

Читайте також: Холодильник, морозильна камера, велосипед – кому дісталися суперпризи в День Шацька

Як у Шацьку відгуляли День селища. ВІДЕО

У підсумку перемога у цьому творчому конкурсі дісталася закладу дошкільної освіти №2 смт Шацьк (завідувачка Тетяна Гінчук). Від Шацької ОТГ заклад отримав грамоту та приз.

Не менш цікавою була виставка робіт фотоконкурсу «Шацьк в об’єктиві» та конкурсу дитячого малюнка «Громада очима дітей». Зокрема, в останньому конкурсі вимогливе журі віддало перемогу Назарові Редьку, учневі Шацької школи-гімназії, який оригінально підписав свій малюнок словами про те, що в громаді доти не буде порядку, доки не будуть сплачувати усі податку.

Читайте такожЯк у Шацьку вітали артистів зі столиці

Шацьк: заступника селищного голови нагородили грамотою Верховної Ради

1

2

3

4

6

1

2

2

2

2

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024