Шачанам поважного віку роз'яснили, як захистити свої права

27 Вересня 2019, 09:35
1462

Представники трьох структур Шацького району провели лекцію для слухачів Університету третього віку.

Зазвичай показником здоров'я суспільства, його цивілізованості у сьогоднішньому світі є захист прав людини, зокрема і людини похилого віку.
І тому 26 вересня начальниця відділу ЦНАП Інна Будник та головна спеціалістка Шацької селищної ради Тетяна Поліщук спільно з начальницею Шацького бюро правової допомоги Роксоланою Цвид і приватним нотаріусом Лесею Голядинець радо відгукнулись на запрошення зустрітися зі слухачами «Університету третього віку» Шацького територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та непрацездатних громадян, – йдеться на сторінці Шацького ЦНАП у Facebook.

Присутнім розказували, як захистити свої права у ЦНАП, куди звертатися, які підстави та процедура, особливості та наслідки, яким має бути ЦНАП і для чого його утворено.

Цікавили слухачів і послуги соціального характеру, що надаються через ЦНАП. Поговорили і про порядок прийняття спадщини та складання заповіту, реєстраційні послуги.

Слухачі ставили багато цікавих запитань та отримували ґрунтовні відповіді на них. Адже знання законодавства необхідне кожному, бо з цими питаннями доводиться стикатися практично будь-якій людині.

1

1

1

1

1

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024