У Шацьку презентують програму оздоровлення економіки України

25 Вересня 2019, 15:55
2074

У Шацькій ОТГ відбудеться зустріч із представниками програми оздоровлення економіки України.

24 серпня у Національному Палаці Мистецтв «Україна» (м.Київ) презентували «Нову грантову стратегію» та міжнародний грантовий проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України». В Україні цей Проект реалізується Споживчим Товариством «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ», – йдеться на сайті Шацької ОТГ.

З вересня 2019 року розпочався Великий всеукраїнський тур по презентації проекту «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» у всіх регіонах України.

Мета проекту – надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування та розвитку комунального бізнесу в Україні.

1-2 жовтня офіційна делегація IMTD International перебуватиме з робочим візитом у місті Луцьк, де обговорять можливих напрямків співпраці та презентації Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України».

1 жовтня о 10:00 відбудеться зустріч-презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України» перед представниками Шацької ОТГ, Волинської області.

Основні теми для обговорення на зустрічі:

Презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України»; Знайомство з авторами Програми та представниками донорських організацій від IMTD-USA (пряме відео-включення з Вашингтону США); Нова система виділення грантів для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні;

Участь у міжнародній кооперації та сучасні напрямки розвитку кооперації в Україні;

Співпраця та інфраструктурний розвиток територіальних громад; Прозорий бізнес без корупції – світовий тренд сьогодення;

Самоорганізація та взаємодія.

Проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» презентують:

Оксана Білозір - «Офіційний посол бренду» (Brand ambassador) в Україні Програми «IMTD» (USA) «Ай.Ем.Ті.Ді.» (США) «Оздоровлення економіки України».

Роман Бендас – Голова Правління СТ «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39