Бібліотекар із Шацька долучилася до діалогу методистів Волині

06 Грудня 2016, 10:00
2257

30 листопада в приміщенні Волинської державної обласної бібліотеки імені Олени Пчілки відбувся методичний діалог «Спілкуємося…Вчимося…Впроваджуємо…».

Участь у заході взяла методист Шацької центральної районної бібліотеки Наталія Яльницька, - повідомляє сайт бібліотеки.

 Під час зустрічі обговорювались актуальні питання бібліотечної роботи.  Зокрема, звернулась увага на основні вимоги до планування роботи бібліотек та типові помилки у звітності в електронній системі моніторингу (ECMAP). Розглядались також  процеси обліку та статистичної звітності відповідно до методичних рекомендацій Національної парламентської бібліотеки України «Технологічні аспекти обслуговування користувачів». Важливим було питання про роль методичної служби в організації діяльності бібліотек об'єднаних територіальних громад.

Під час другої частини методичного діалогу було проведено урочисте нагородження переможців обласного конкурсу на кращий сценарій масового заходу національно-патріотичної тематики в бібліотеках «Незламний дух нескореної нації».  

Шацька центральна районна бібліотека отримала грамоту за вагомий внесок у справу національно-патріотичного виховання та участь в конкурсі.

Коментарі
06 Грудня 2016, 12:40
ото новина - чорті-що. Там видно, всі методисти були, не тільки з Шацька. Це що - нагода,себе любиму показати?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39