Чому на управління соціального захисту подають в суд?

04 Грудня 2016, 11:20
2247

Жителі Шацького району подають в суд на управління соціального захисту населення Шацької райдержадміністрації.

Антоніна Пилиповець, начальник управління соціального захисту населення, на розширеній нараді з представниками силових структур, яка відбулася в Шацькій райдержадміністрації, озвучила проблему, яка перешкоджає нормальній роботі працівників структури.

За словами керівника, пільговики, на яких поширюється дія закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і які не згідні з розмірами виплат, подають в суд на управління.

-Тобто на найнижчу ланку, яка не займається законотворчим процесом, не впливає на фінансування і розміри виплат. Прокуратура нас підтримувати відмовляється, тому ми по суті стали заручниками ситуації, - зауважила Антоніна Адамівна.

Ігор Філімонюк, перший заступник начальника Ковельської місцевої прокуратури, відповів їй, що прокуратура не має підстав для представництва, а людям ніхто не може заборонити звертатися до суду.

Прокоментував ситуацію і Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, зауваживши, що держава пообіцяла людям виплати, а в реальності не забезпечила їх фінансами. Те, що люди йдуть до суду, є їхнім правом.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024