Чому "шкутильгають" маршрути з Шацьких озер до Луцька?

03 Грудня 2016, 21:00
1827 Джерело: SvItYaZ.OrG.uA

На озері Світязь відпочиває багато туристів з центральної та південної України, але туристичні маршрути до Луцька з Шацьких озер «шкутильгають».

Для того, аби дослідити, туристи з яких країн відвідують Луцьк, скільки часу вони затримуються в місті та як багато коштів витрачають, планують здійснити дослідження, що вартуватиме 100 тисяч гривень міському бюджету, - пишуть Волинські новини.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 24 листопада.

Начальник управління промоції та туризму міськради Наталія Бунда повідомила, що проект Програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2017- 2018 роки передбачає фінансування в обсязі 1,74 мільйона гривень у 2017 році.

Голова комісії Петро Нестерук поцікавився, чи є у планах управління промоції та туризму налагодження туристичного потоку з Шацького національного парку до Луцька. З його слів, на озері Світязь відпочиває багато туристів з центральної та південної України, але туристичні маршрути до Луцька з Шацьких озер «шкутильгають» - туристи їздять переважно в Зимне та навіть у Білорусь.

Наталія Бунда відповіла, що у рамках програми планують розміщення білбордів з промоцією Луцька на всій території області та у Києві, а організацією турів з Шацьких озер до Луцька, з її слів, повинні займатися туристичні фірми.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром