Шацьк: визначили найкращу команду футболістів серед школярів

17 Вересня 2019, 10:15
2891

З нагоди дня фізичної культури і спорту на Шацькому селищному стадіоні відбулися змагання з футболу на кубок Шацького району.

Організували змагання Шацька районна федерація футболу.

Привітали юних футболістів директор Шацької ДЮСШ Сергій Стаднік, а також головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Анатолій Пех.

Так, у змаганнях взяли участь спортивні команди з чотирьох закладів освіти - смт Шацьк, с. Мельники, с. Світязь, с. Піща. Саме серед цих команд розгорілася запекла боротьба за головний футбольний приз.

Першими на поле після жеребкування вийшли команди шкіл Піща та Мельники. Останнім таки вдалося вирвати перемогу у своїх сусідів, забивши у їхні ворота два м’ячі. Натомість у свої ворота не пропустили жодного гола.

Боротьба за вихід у фінал між Світязем та Шацьком булла напруженною, протее сильнішими таки виявилися шацькі футболісти зі школи-гімназії: вони у ворота суперників реалізували три голи, натомість світязяни спромоглися у відповідь забити лише два м'ячі.

У результаті за кубок району боролися Шацьк та Мельники. І чи то попередня гра так виснажила мельниківську команду, чи то суперники зі школи-гімназії таки на голову виявилися більш вправними, але результат гри 6:1 таки поставив остаточну крапку та без сумнівів підтвердив: володарями кубка району стали команда вчителя фізичного виховання Ігоря Борсука з Шацької школи-гімназії. Другими, відповідно, стали мельниківські школярі.

За третє місце боролися футболісти зі Світязя та Піщі. Їхній поєдинок закінчтвся з рахунком 1:2 на користь Світязя.

А почесну місію – вручити грамоти та кубок переможцям – футболістам ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –гімназія смт Шацьк» доручили ветерану фізкультурного руху Василю Семенюку.

1

1

1



1

1

1

1

1






1


1

1











Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром