У Шацьку виступив оркестр 14-ї механізованої бригади

01 Грудня 2016, 21:00
2561

Сьогодні, 1 грудня, в селищі Шацьк виступив військовий оркестр 14-ї механізованої бригади, що дислокується в місті Володимир-Волинський.
Концерт відбувся в обідню пору в селищному сквері. Музиканти на чолі з начальником оркестру – військовим диригентом старшим лейтенантом Ярославом Королем виконали для шачан музичні твори класичних та сучасних українських композиторів.

Строгі, підтягнуті, у військовій формі – ці люди з власного досвіду знають, що таке війна. Утім, під час виступу продемонстрували свою поетичну вдачу, чутливу душу і любов до прекрасного.

Жителі Шацька, школярі і студенти супроводжували кожен музичний номер щирими оплесками. Особливо сподобалося глядачам виконання пісні «Розпрягайте, хлопці, коней» - разом з артистами співали всі присутні на концерті.  
Участь у заході взяли і представники Шацького районного військового комісаріату, які розмістили поряд агітаційний намет з рекламною продукцією та проводили роз’яснювальну та агітаційну роботу щодо залучення громадян на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України.

Військовий комісар Василь Матвійчук привітав музикантів, а на завершення їхнього виступу подякував за чудовий концерт і вручив квіти єдиній жінці-учасниці оркестру.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром