Директор Шацького лісопідприємства привітав з професійним святом всіх, хто любить, береже і рятує ліс

15 Вересня 2019, 09:35
2374

Шановні лісівники! Дорогі ветерани лісової галузі! 

Першими золотими барвами, щедрими дарами родючої української землі уквітчала осінь наше традиційне професійне свято – День працівника лісу. Це свято всіх людей, хто з чистими помислами приходить працювати до лісу, людей, відданих своїй професії та рідній природі!

Наша професія — одна з найважливіших на Землі. Оскільки ліси – це прекрасний, здатний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит, який захищає природу і забезпечує охорону здоров‘я людини. Для України це безцінний дар, особливе багатство.

Зміцнюючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники вносять вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

В наш час особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни.

Щиро бажаємо вам, шановні працівники лісового господарства, нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку, невичерпної життєвої енергії та оптимізму!

Нехай золота осінь принесе всім святкового настрою, наснаги та віри в прекрасне і мирне майбутнє України!

З повагою та за дорученням колективу – Андрій САМОЛЮК, директор державного підприємства «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство»

19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024