Шацьк: завдяки центру зайнятості студентка знайшла роботу на літо

11 Вересня 2019, 13:00
Тетяна Шумук вдячна фахівцям центру зайнятості за допомогу в пошуку роботи 3284
Тетяна Шумук вдячна фахівцям центру зайнятості за допомогу в пошуку роботи

В Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості допомогли студентці знайти роботу на літній період.

Про це йдеться на сторінці центру зайнятості у Facebook.

Ще зовсім недавно заповітною мрією Тетяни Шумук було стати медиком. Тож минув рік-другий, і розпочалося навчання у медичному коледжі. На канікули дівчина повернулася до рідного Шацька, але вільний час вирішила використала з користю. Тетяна звернулася за пошуком роботи на літній період до Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Дівчині запропонували вакансії у сфері обслуговування: продавець, офіціант, бармен. Студентка ретельно обмірковувала, чи зможе? Але за кілька днів фахівець із рекрутингу запропонувала попрацювати сестрою медичною в урочищі Гряда. Оскільки пропозиція була терміновою, то роботодавець погодився взяти студентку. Тетяна ні хвилини не вагалась, адже для неї – це унікальний шанс використати теоретичні знання.

Кожного дня шачанка поспішала на першу, але улюблену роботу, сумлінно виконуючи свої обов’язки.

«Робота медсестри вимагала не тільки медичних знань і практичних навичок, але й душевної теплоти, людяності. Адже, крім лікарських препаратів, хворому допомагають людське співчуття, підтримка, а іноді просто щира усмішка. Я дуже вдячна фахівцям районної служби зайнятості за допомогу в пошуку роботи, не просто справи, а роботи за покликанням! Я розумію, що ця посада вимагала великої відповідальності, адже люди довіряли мені найдорожче – своє здоров’я і життя близьких. Я пишаюся, що мої знання і бажання допомогти людині стати здоровою, були використані на практиці», – резюмувала студентка.
 

І ось промайнуло літо… Тетяна Шумук продовжує навчання в медичному коледжі. Та практичний досвід, отриманий в літній період, допоможе їй стати справнім професіоналом у медичній сфері.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024