Команда шацьких лісівників впевнено перемогла футболістів «Мар’янівки»

09 Вересня 2019, 17:50
3258 Джерело: kordon.in.ua

Команда ДП «Шацьке УДЛГ» розпочала боротьбу у першій обласній футбольній лізі.

Як стало відомо «КОРДОНу» з власних джерел, з огляду на те, що у Шацьку стадіон до змагань такого рівня не підготовлений належним чином, шачани тимчасово домашні матчі гратимуть у Любомлі. Йдеться щонайменше про зустрічі першого кола, – повідомляє Кордон.

Отож, у неділю, 8 вересня, міський стадіон «Колос» приймав матч між командами ДП «Шацьке УДЛГ» та ФК «Мар’янівка» (Горохівський район).

Першими на поле вийшли дублюючі склади. До слова, тут основу шацької команди складають хлопчаки з різних куточків Любомльщини. Перша їхня перемога була більш ніж переконливою: у ворота спортсменів з Мар’янівки влетіла дюжина м’ячів — 12:0 на користь Шацького УДЛГ.

За схожим сценарієм розгортався й поєдинок дорослих команд. Майже половину першого тайму у грі тривала рівновага, а далі м’ячі посипалися, як з рогу достатку. Щоправда, у цьому матчі всі вони влетіли в одні ворота — мар’янівські. Павло Засєкін (19, 37, 78, хв.), Вадим Корень (25 хв.), Сергій Котюк (40, 57 хв.), Павло Сацюк (81 хв.) і Роман Сушик (65, 88 хв.) змусили капітулювати суперників дев’ять разів поспіль.

Наступну гру шачани проведуть на виїзді. У суботу, 14 вересня їхнім суперником буде «Турія» із  Затурців Локачинського району.

1

1

1

1

1

1

 

Коментарі
09 Вересня 2019, 22:44
От і маємо.. невідомі нам люди невідомої команди невідомо де перемагають невідомо кого. Віват...
10 Вересня 2019, 18:13
Доброго дня а чому невідомі,в складі Шацького УДЛ є футболісти з шацька і району є футболісти які колись грали на професійному рівні!!!Ааа чому не в Шацьку грають,тому що інспекції ффв визнала стадіон не готовим до чемпіонату області.Думаю зрозуміло відповів!!!Будуть умови на стадіоні будем в Шацьку грати а поки сусіди допомагають!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром