Шацьк: військовий комісар видав наказ про осінній призов строковиків

09 Вересня 2019, 13:30
4451 Джерело: фото ілюстративне

Військовий комісар Шацького райвійськкомату Олег Кивлюк видав наказ про осінній призов на строкову військову службу.

Цей наказ підписав 30 серпня.

У наказі йдеться про те, що осінньому призову на строкову військову службу підлягають юнаки 1992-2001 років народження. 

Термін проведення призову – з 1 жовтня по 27 грудня.

Явці на призовну дільницю Шацького району для призову на строкову вiйськову службу пiдлягають усi громадяни 1992-2001 років на­родження, яким в період чергового призову виповниться  18 років та не виповнюється 27 років, а також громадяни, якi народились у 1992-2001 роках та у яких закінчилось право на відстрочку від призову, або не призвані раніше на строкову вiйськову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: ву­лиця Шевченка, 2, смт Шацьк, у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, якi не отри­мали особистих по­вiсток для призову на строкову вiйськову служ­бу, зобов’язані при­бути в районний військовий комісаріат до 1 вересня 2019 року з 9.00 до 18.00 год. та мати при собi документи, якi засвiдчують осо­бу (паспорт, посвідчення про приписку до призовної дільниці).

Селищному, сільським головам (через житлово-експлуатаційні ор­ганізації, домовласників, керівників підприємств, установ, організацій) забезпечити опові­щення та прибуття гро­мадян, які підля­гають призову, в Шацький район­ний військовий комі­саріат за адре­сою: вул. Шевченка, 2, смт Шацьк згідно зі спис­ками, поданими Ша­цьким РВК. Про результати роботи зі складанням актів оповіщення допо­вісти військовому комісару до 1 вересня 2019 року.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову вiйськову службу i тимчасово перебувають на території Шаць­кого району, зобов’язанi негайно повернутись до місця постійного про­­­жи­вання та з’явитися у військовий комісаріат для проход­жен­ня призовної комісії.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок i вiй­ськову службу» керівникам підприємств, установ, організацій, нав­ча­льних закладів незалежно від форм власності, відкликати гро­­мадян призовного віку з відряджень та забезпечити своєчасне їх прибуття на призовну дільницю.

Громадяни, якi ухиляються вiд призову i не з’являються за по­­вісткою, або без такої термін до 1 вересня 2019 року до ра­йонного військового комісаріату, несуть вiдповi­да­­­ль­­нiсть згідно з законо­давством.

Наказ довести до усього особового складу районного війсь­ко­­вого комісаріату, голів селищноі та сільських рад, керівників під­приємств, установ, організацій, навчальних закладів та осіб, які за­лучаються для роботи на призовні дільниці.

 

Коментарі
09 Вересня 2019, 17:40
все зрозуміло в Польщі сезон яблук буде довший дякую що попереджаєте
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024