Першокласники, випускники та подарунок від фонду: у Пульмівській школі пролунав перший дзвінок

04 Вересня 2019, 16:25
4093

Свято першого дзвоника стало особливим для учнів Пульмівської школи І-ІІІ ст.

Цьогоріч у перший клас там пішло 19 дітей, натомість учнів випускного 11 класу було 8. Щирі вітання з початком нового навчального року линули від директорки школи Валентини Куран, котра також відзначила грамотами  призерів обласних туристичних змагань та рій «Козацька слава» ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Пульмо (керівник - вчитель захисту Вітчизни Вадим Положевець) за участь у Всеукраїнському вишколі «Джура-Прикордонник-2019» на Одещині в м. Ізмаїл.

2

Благословив дітей на навчання настоятель Свято-Миколаївського храму отець Олександр Черевко, вітали педагогічний та шкільний колективи Пульмівський сільський голова Руслан Кушнір та лісничий Пульмівського лісництва Микола Прасюк.

Завітав на свято до Пульмівської шкільної родини помічник народного депутата України Степана Івахіва – Володимир Бащук.

2

Він також відзначив, що Степан Івахів завжди у пріоритеті своєї діяльності ставив галузь освіти, адже саме у навчанні дітей – майбутнє нашої держави. Також Володимир Бащук привіз від фонду «Патріоти Волині» співфінансування (8 тис.грн.) як частку шкільних коштів для двох проєктів місцевих ініціатив, котрі виграла Пульмівська школа у районному конкурсі.

Перший проєкт – «Майбутній захисник України» передбачав облаштування кабінету захисту Вітчизни (вартість – 68 тисяч 700 грн.,фінансування з районного бюджету - 65 тис. грн., що передбачає закупівлю інвентаря та обладнання для військово-патріотичного виховання, зокрема пневматичних гвинтівок, пневматичного пістолета, макет масогабаритний автомат Калашникова, військову аптечку, військову форму, рюкзак туристичний, набір імітатор ран, тощо); другий проєкт – «Захист кордонів – обов’язок кожного», (вартість проекту – 80 тис. грн., фінансування з районного бюджету – 76 тис. грн., реалізація проєкту передбачає закупівлю та встановлення інтерактивного мультимедійного тиру).

3

Особлива увага на святі була прикута до першокласників. Для них лунали щирі зичення від батьків, котрі також подарували своїм діткам запашний коровай, напутні слова – від одинадцятикласників, що приготували для нового покоління школи невеличкі подарунки та почепили на їхній одяг маленькі дзвоники, а також від своїх перших вчителів.

А вже після завершення заходу випускники повели першокласників на їхній перший шкільний урок.

2

1

3

3

3

2

2

3

2

4

2

2

2

2

3

2

3

2

1

3

2

3

2

3

3

4

2

3

3

3

2

2

4

2

2

2

1

2

2

3

2

3

2

2

3

2

2

2

2

2

2

2

2

Віта ШЕПЕЛЯ

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром