Там, де народжуються хмари: луцький оператор зняв неймовірний відеоролик про Світязь

04 Вересня 2019, 15:00
3282

Оператор з Луцька Андрій Дмитрук показав у відеоролику місце, де народжуються хмари.

Неймовірний відеоролик «Там, де народжуються хмари» від талановитого оператора з Луцька – опублікували на сторінці OZERA Facebook.

Дивовижної краси світанок на озері Світязь, чарівна музика, такого ви точно ще ніколи не бачили! Андрій Дмитрук про свою відео роботу «Там, де народжуються хмари»:

«Ролик про Світязь вийшов спонтанно,
 тобто, я його не задумував. Під час відпочинку, в один з вечорів, була побачена чудова локація. Відразу вирішив, що на наступний день, обов’язково на світанок, треба відзняти кілька кадрів. Був момент, були мої друзі, було моє і їх хотіння відзняти щось красиве, тому вийшов такий собі творчий «відрив».
А взагалі, хочеться побажати усім бачити навколо побільше краси і самим її творити і берегти. Особливо зазначу
 берегти, бо зараз, як ніколи людство стоїть на порозі знищення усього красивого і живого, що є на нашій планеті, тому від кожного з нас залежить життя нашої природи».

Про автора:
Андрій вже 12 років займається відео зйомкою. Починав свій творчий шлях на телебаченні, потім захопився весільною відеографією. В даний час працює оператором – постановником відомої продакшн студії в Луцьку «Sollusion FX», що займається виробництвом рекламних проектів та кліпів.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром