Шукаєте охорону на Світязі? Телефонуйте в «House Security»!

09 Жовтня 2019, 11:35
House Security 3972
House Security

З наближенням зими життя не тільки на курортному Світязі, а й усій Волинській області, потрохи затихає. Люди готуються до зміни погодніх умов та звичного ритму життя. Одним з невід'ємних заходів з підоготовки до зими в сучасному світі стає забезпечення охорони об'єкту, адже це гарантує не лише безпеку майна людини, а й її здоров'я та життя.

На Волині такі послуги надає компанія «House Security».

Фахівці «House Security» розповідають, що організація охорони будь-яких об'єктів повинна враховувати:
- як і де розташований об'єкт і його характер;
- наявність сторонніх організацій, зон доступу, а також оснащення інженерно-технічними охоронними системами (ІТС).

Залежно від бажань клієнта охорону проводять по приміщеннях, КПП або периметру. Основна вимога до охорони — це високий ступінь надійності, досягти яку можна, якщо грамотно побудувати охоронну систему, правильно її організувати і пильно нести службу співробітникам, які забезпечують охорону.

Об'єкти, що охороняються, з якими працює підприємство, це:
- споруди та будівлі;
- офіси та будівельні майданчики;
- кафе і нічні клуби;
- котеджі, дачі, санаторії.

Об'єкт береться і знаходиться під охороною після укладення відповідного договору і підписання директором наказу про те, що на об'єкт призначені охоронці.

Фахівці «House Security» протягом літа неодноразово підтверджували свій високий професіоналізм та хорошу підготовку. Наприклад, охоронець компанії сам затримав трьох лучан, які викрали з яхти рятувальні житети та мегафон. Крадіїв він передав поліції, яка порушила проти них кримінальне провадження. 

А в торговому центрі «Велес» працівник «House Security» приймав участь в затриманні двох раніше судимих чоловіків, які поцупили товар з супермаркету. Не знітиться охоронець цієї компанії і перед хуліганами. Так, на Центральному пляжі Світязя молоді чоловіки скоювали хуліганські дії, пошкоджували майно відпочивальників, катамарани та інше. Працівник «House Security» приймав участь в їх затриманні та передавав правоохоронним органам.

----------------------------------------

«House Security» надає весь спектр послуг охоронної компанії — від встановлення та налаштування відеообладання до цілодобової охорони великого об'єкту.

Більше подробиць та інформації за телефонами:

067 332 38 13

050 570 29 77



 

19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024