Лісівнича база на Світязі – популярне місце відпочинку для закордонних гостей

03 Вересня 2019, 14:20
9027

Лісівнича база Світязь, що на Шацьких озерах, – одна з найпопулярніших серед закордонних гостей. Неабияк припала до душі вона і вітчизняним відпочиваючим.

За що полюбили саме це місце для відпустки та якими родзинками тут приваблюють туриста, під завісу сезону розпитували журналісти Сфера -ТВ Луцьк.

Анатолій на лісівничу базу Світязь приїхав з сусідньої Білорусі. Каже, що відпочинок у цьому місці – суцільне задоволення. А про те, що тут комфортного та індивідуальний підхід до кожного відвідувача, почув від знайомих. Зайшов на сайт, побачив умови проживання та сервіс, взяв родину та друзів – і гайда в Україну.

А волинянин Сергій на базі Світязь не вперше. Каже, що інфраструктура тут на високому рівні. Та й взагалі, умови відпочинку на Світязі приємно змінилися.

Головний лісничий ДП Шацького учбово-дослідного лісгоспу Микола Кузнєцов розповідає: 

«Реконструювали базу у 2017-му році. Сучасні та зручні номери, чистий та облагороджений пляж, велосипеди, настільний теніс, їдальня і компетентний персонал, який постійно готовий допомогти та підказати. Цьогоріч на лісівничій базі Світязь вже відпочило близько 800 людей. Звісно, перевагу надають працівникам лісгоспів. Однак, тих, хто з чуток та рекомендацій інших бронюють тут номери, теж намагаються розмістити та максимально забезпечити комфортними умовами». 

Окрім того, що керівництво Шацького учбово-досвідного лісгоспу тримає в порядку та покращує ту інфраструктуру, яка є, ще й будує амбітні плани на майбутнє. До прикладу, планують звести адміністративне приміщення з комфортним залом очікування для відвідувачів. Паспорт об’єкта та фундамент вже є, щоправда, бракує коштів на зведення. Лісівники сподіваються, що з часом, попри фінансові труднощі, задум таки вдасться втілити у життя. Адже все це робиться задля комфорту як працівників лісової галузі, так і тих відпочиваючих, що вже встигли облюбувати це мальовниче місце. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром