Оплески першокурсникам і щедрий подарунок: як у Шацькому лісовому коледжі розпочали навчальний рік

02 Вересня 2019, 18:00
6697

В Шацькому лісовому коледжі ім. В.В.Сулька розпочався новий навчальний рік.

2 вересня на подвір'ї Шацького лісового коледжу відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню знань. На святкову подію завітали студенти навчального закладу, викладачі, батьки, гості. Особливо тепло, щедрими оплесками, присутні зустрічали першокурсників, приймаючи їх у велику студентську родину.  

«Ми докладаємо всіх зусиль, щоб лісова галузь не лише збагачувалася пишними лісами, якісною продукцією, а й гордилася висококваліфікованими фахівцями. Наші студенти отримують у коледжі змістовні знання, які потім успішно застосовують на практиці, примножуючи лісові багатства і дбаючи про їх раціональне використання. Бажаю студентам, щоб їм легко давалася лісівнича наука, а самі вони пишалися, що є учнями Шацького лісового коледжу», – зазначив під час виступу Ігор Жмурко, директор навчального закладу. 

З початком нового навчального року студентів і викладачів привітали також Марія Христецька, директорка Шацького національного природного парку, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Людмила Цевух, в.о. Шацького селищного голови.

На святі був присутній Руслан Войцеховський, перший заступник начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, котрий зізнався, що 27 років тому сам стояв на місці теперішніх першокурсників. Він наголосив, що коледж дає студентам великий багаж знань і професійних навичок, недаремно більшість колективу волинських лісівників – це випускники навчального закладу, розташованого в Шацьку. Руслан Ростиславович побажав першокурсникам успішного старту в навчальний рік і зазначив, що волинські лісогосподарські підприємства чекають у своїх колективах на молодих фахівців, яких готують у коледжі. А наостанок подарував закладу сертифікат на 25 тисяч гривень для придбання комп'ютерної техніки.

Директор Шацького лісового коледжу нагородив найкращих студентів, які є гордістю навчального закладу, і подякував за багаторічну педагогічну працю Віктору Голубєву, викладачу фізичного виховання, котрий виходить на заслужений відпочинок.

Молитву перед початком навчального року прочитав на святі протоієрей Роман Скірак, настоятель Свято-Михайлівської громади ПЦУ смт Шацьк, а також окропив усіх присутніх свяченою водою.

Піснями винуватців та гостей заходу привітали працівниця коледжу Тетяна Божук та студентка Марія Гаврось.

Наймолодші студенти зачитали урочисту обіцянку, в якій зобов'язалися гарно вчитися і берегти та примножувати лісові багатства.

4

2

2

6

3

2

5

2

2

5

4

3

4

3

1

2

3

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

3

4

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

3

2

1

3

2

2

2

2

5

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром