У Шацьку підприємців урочисто привітали зі святом

02 Вересня 2019, 14:30
4255

У першу неділю серпня в Україні відзначають День підприємця.

З цієї нагоди у Шацькій РДА відбулися урочистості, в яких взяли участь підприємці та представники підприємств, які працюють на території Шацького району. Адже сьогодні на території району зареєстровано 454 фізичних осіб-підприємців.

З вітальними словами до бізнесменів звернувся голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

«Завдяки людям, котрі знайшли свою нішу у суспільстві, зайнявшись підприємницькою діяльністю, наповнюються місцеві бюджети, а вже органи місцевого самоврядування використовують ці кошти на школи, дитсадки, заклади культури та медицини, дороги, освітлення. Підприємці - це люди, завдяки яким створюються робочі місця, а нашим людям дають можливість працювати на своїй рідній землі, у своїй державі. Держава ж сьогодні повинна бути партнером бізнесу, створювати комфортні умови для їхньої діяльності», – зазначив Сергій Карпук.

З нагоди свята за вагомий внесок у розвиток підприємництва Шацького району, сумлінну працю, активну громадську позицію грамоти районної ради отримали Валентина Процик, Роман Лисак, Аліна Мазурок, оголосили подяки від районної ради Надії Назарук, Любові Дибалюк.

3

Долучився до вітань перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух.

«Сьогодні підприємці району фактично формують імідж нашого краю, який з року в рік стає все кращим. Готельно-ресторанний бізнес, зелений туризм, заклади торгівлі, сфера послуг в районі функціонують на належному рівні, від діяльності яких поповнюються місцеві бюджети. Займатися бізнесом – це важка робота, що потребує сили, наполегливості, творчості, креативності. Працюйте, радійте, вірте у краще майбутнє, процвітайте» – побажав чиновник.

Грамотами Шацької РДА відзначили Івана Берестюка, Анатолія Полінкевича, подяки Шацької РДА оголосили Світлані Шум, Лесі Марчук, Вірі Хабській.

1

Щирі вітання бізнесменам та представникам підприємств адресувала виконуюча обов’язки голови Шацької ОТГ Людмила Цевух та подякувала їм за вагомий внесок у розвиток селища та населених пунктів громади, формування її інфраструктури та спонсорську допомогу, яку надають підприємці для проведення різноманітних культурно-розважальних заходів у селищі. Нагороди від органу місцевого самоврядування з рук Людмили Цевух отримали Наталія Савчук, Микола Борух, Світлана Камінська, Лариса Корнєєва, Сергій Ткач.

1

Начальниця Шацької районної філії Волинського обласного Центру зайнятості Мирослава Терета подякувала представникам бізнесу за співпрацю, роботодавцям – за створення нових робочих місць, вклад у розвиток різноманітних галузей громади. Разом з побажаннями Мирослава Терета вручила грамоти підприємцям, котрі, втративши роботу, отримали одноразову матеріальну допомогу від служби зайнятості для започаткування власної справи та успішно працюють: Віктору Редьку, Наталії Хомич, Тетяні Стаднік.

Також пісенні привітання підприємцям лунали з вуст працівників галузі культури – методистів Шацького районного та міського Будинків культури, викладачів Шацької музичної школи.

2

2

5

1

1

1

1

2

1

1

1

1

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1





1

1

2

 

Віта ШЕПЕЛЯ

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024