Світязь: працівник нацпарку в День знань відзначив переможців конкурсів

02 Вересня 2019, 13:20
2965

Свято першого дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Це день, коли школи знову наповнюються дитячими голосами та шелестом зошитів.

Гамірно було цього дня і в ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей»: школярі навперебій розповідали про літні канікули та відпочинок, а вчителі готувалися до насичених шкільних буднів, – йдеться на сторінці Шацького НПП у Facebook.

Привітав зі святом усіх присутніх заступник директора Шацького НПП Сергій Забожчук.

«Пам'ятайте, що шкільні роки – найкращі у вашому житті, тож нехай вони будуть насичені цікавими подіями, новими здобутками та приємними емоціями. Нам приємно спостерігати, що підростає свідоме покоління, гідна нам заміна, яка любить природу, оберігає її та плекає» – зазначив він. 

Сергій Забожчук подякував учням за активну участь в організованих парком екологічних акціях та конкурсах, нагородив переможців першого етапу конкурсу дитячого малюнка «Людина і ліс» у рамках акції Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках» та вручив цінні подарунки.

Наразі Світязька школа достойно названа закладом зразкового екологічного виховання та постійно виправдовує це звання своїми стараннями. Бажаємо, щоб і цей навчальний рік приніс хороші плоди знань й добрих справ, направлених на збереження природи.

6

4

3

3

3




1

2


2

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024