У Прип'яті на День села співав учасник світового ТОП кращих виконавців дитячого «Голосу»

31 Серпня 2019, 10:25
3715

Ярослав Карпук, срібний призер проєкту «Голос. Діти», заспівав на малій батьківщині свого батька – у Прип'яті на Дні села.

Сам хлопець родом зі Старої Вижівки, і вже у 14 років став зіркою п’ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни. Діти». Хлопець зачарував своїм співом мільйони слухачів та увійшов у трійку фіналістів. А нещодавно співак потрапив у світовий ТОП кращих виконавців дитячого «Голосу».

Неймовірний голос та майстерне виконання двох світових хітів – пісні «Can’t help falling in love» та «Human» (на цю пісню хлопець та його команда нещодавно також відзняли відеокавер), а також українських – «Молитву» і «Струмочок» – глядачі зустріли гучними оплесками та вигуками «Браво!». 

Читайте також: Велосипед, концерт та світова зірка: у Прип’яті відзначили день села

На сцені Ярослав зізнався, що був дуже радий заспівати на малій батьківщині свого батька, звідки родом – його дідусь та бабуся. Щиро подякував артисту староста села Іван Гінчук, побажавши юнакові стати справжньою зіркою не лише української, а й світової сцени. Адже перші кроки в цьому напрямку уже зроблені. А жителі села будуть гордитися, що саме у невеликому поліському селі – родинні корені зірки.

А вже після сцени на Ярослава чекала справжян фотосесія біля сільського будинку культури з численними прихильницями таланту хлопця. Не втримався навіть староста села Іван Гінчук, зажадавши і собі фото на задку, та учасниці колективу «Марічка» із села Мельники, колективу Прип'ятського сільського будинку культури...


2

1

1




1

2





 

 

 

Коментарі
31 Серпня 2019, 16:31
Аж дух перехоплює... Талант неймовірний!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024