Шацьк: у службі зайнятості відзначили найкращих підприємців

30 Серпня 2019, 15:00
2703

Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Підприємництво – це талант і, водночас, велика праця, гідна пошани і підтримки.

Підприємці Шацького району – це вольові, рішучі та ініціативні люди. Вони – ті, хто ризикує, ті, хто вкла¬дає свої кошти, свій час, свою енергію у власну справу, ті, хто створює робочі місця, ті, хто сплачує податки, – йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з представниками малого та середнього бізнесу, підтримує розвиток підприємництва як провідного сектора економіки Шацького краю.

У рамках інформаційно-консультаційної декади служби зайнятості «Підтримка розвитку малого бізнесу» та у зв’язку з відзначенням професійного свята – Дня підприємця директорка Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета та провідна фахівчиня з питань зайнятості Лідія Шеметило провели ряд зустрічей з фізичними особами-підприємцями, під час яких обговорили поточну і перспективну потребу в працівниках, можливості укомплектування вакансій з використанням усіх можливих інструментів служби зайнятості.

Також відзначили кращих партнерів служби зайнятості. За тісну співпрацю з районною службою зайнятості та з нагоди Дня підприємця Почесні грамоти отримали Тетяна Сіжук, Неля Сацюк, Світлана Поліщук, Олена Цюриць. 

Шановні підприємці! Вітаємо вас з професійним святом! Вітаємо усіх, хто має в собі дух підприємництва, хто готовий брати на себе відповідальність за власне життя, проявляти наполегливість, шукати нове і вперто йти до успіху!


1

4

 

Коментарі
30 Серпня 2019, 22:07
Служба зайнятості не має ніякого відношення до підприємців, так само як папа римський до північного сяйва. Це не потрібна структура, яка дозволяє мати роботу тільки самим працівникам служби зайнятості.
31 Серпня 2019, 02:29
Чому ж? Перебуваючи в службі зайнятості можна пройти навчання, відкрити власну справу, отримати допомогу на започаткування і розвиток бізнесу.
31 Серпня 2019, 16:09
Пані Тетяно, якщо ви турбуєтесь про зайнятість населення роботою, то чому через Шацьку РДА не заставите чергового "папіка", який будує черговий супермаркет на території колишнього ринку, щоб він спочатку побудував цех, на цій території, по переробці ягід, овочів, грибів і т.д., а вже потім будував супермаркет, де продавчинями змушені будуть працювати люди з вищою освітою. Скоро в Шацьку буде більше супермаркетів чим жителів. Започаткуйте цех по виробницту дешевих меблів із матеріалів нашого лісу, який кожен день вивозять десятками кубів в Польшу, а потім з цих "дров", вони так називають наш ліс, щоб одержати дозвіл на вивіз,роблять прекрасні меблі та продають в сотні раз дорожче за проданий ліс. Ось де треба працювати, а не надавати мізерну допомогу при умові "відкату" частини цих грошей назад співробітникам служби зайнятості, структурі яку придумав Порохобот
02 Вересня 2019, 11:50
у нас демократія і вільний ринок якщо ви читали термін підприємництво це вкладання грошей на свій старх і ризик з метою отримання прибутку тому ніяка рада ніхто не вправі вказувати що кому будувати та чим торгувати ну звісно в рамках закону я як підприємець розкажу чому в нас не має обробних цехів та переробки тих самих ягід найперше потрібно обладаненя скажим так відчизняне або погане як ланос або його не має потрібно купляти за кордону на митниці тебе обдируть як липу 20 % пдв 10% мита +пенсійний збір 30-35% від вартості станка чи обладненя маєш заплатити державі тоді питання чи є смисл щось тут виготовляти якщо можна в ті самі польщі робити і там не має таких високих ставок це одна сторона медалі є ще інша навіщо виготовляти щось якщо можна той самий ліс чи ягоди просто вивозити за кордон і держава вертає тобі 20%пдв на рівному місці це все схеми називаються ви гляньте інформацію про ту ПП флора що були розборки рік чи два назад стрілялись там всі судові справи за поверненя пдв вони заробляють не на ягодах а не схемі поверненя пдв в 2010 році сума поверненя більше 1 млн зараз нажаль не має інформації у відкритому доступі сум повернень пдв.. лише в судових рішеннях суми фігурують більше 10 млн
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024