26 серпня в Шацьку: день народження святкує депутат районної ради Олександр Наумич

26 Серпня 2019, 09:35
Олександр Наумич 2799
Олександр Наумич

Цитата дня: «Цінуйте тих, хто завжди прощав, хто завжди чекав, і сподівався на краще не длясебе одного, а для вас удвох в цілому. Щирих людей мало, не кидайтеся ними. Доля вам дає таких людей лише один раз...»

Цей день в історії: 

1346 - англійські війська короля Едуарда III наголову розгромили французів в битві біля Кресі в ході Столітньої війни (англійці вперше використали гармати, що і вирішило результат битви).

1907 - знаменитий ілюзіоніст Гаррі Гудіні виконав неймовірний фокус: будучи закутим в ланцюги і кинутий у воду примудрився спливти на поверхню через 57 секунд.

1918 - більшовики провели націоналізацію театрів в Росії.

1991 - керуючий справами ЦК КПРС Микола Кручина викинувся з балкона своєї квартири (багато дослідників вважають це замовним убивством у зв'язку зі зникненням "золота партії").

1999 - знаменитий американський спринтер Майкл Джонсон встановив новий світовий рекорд з бігу на 400 метрів (результат склав приголомшливі 43.18 секунди).

2008 - розчленування Грузії: в результаті участі Росії в грузино-осетинському конфлікті Президент Росії Д. А. Медведєв підписав указ про визнання незалежності Абхазії і Південної Осетії (небагато країн наслідували приклад росіян: Республіка Нікарагуа, Боліваріанська Республіка Венесуела і Республіка Науру).

Іменинники:  Євдокія, Іполит, Ірина, Ірина (Іриней), Ксенія, Максим, Парамон, Тихон.

Сьогодні день народження відзначає депутат Шацької районної ради Наумич Олександр Петрович. Район.Шацьк вітає імениннка і зичить ще багато корисних справ зробити на благо рідного краю!

Про це Район.Шацьк писав рік тому:

Від спокусливо-романтичних до затишних сімейних: неймовірні фотосесії на Шацьких озерах. Частина І

5

Погода

Увесь день у Шацьку небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температура повітря +15 +27.

Народний прогноз погоди

26 серпня вшановується пам'ять святителя Тихона, Задонського чудотворця. Наші пращури у цей день прибирали у сараях і погребах, щоб до зимових сховищ не пристала осіння гниль. Спостерігали у цей день за горобиною: якщо цвітіння горобини пізнє, можна очікувати довгої і теплої осені.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром