У Шацькому ЦНАПі молодим мамам створили умови для отримання усього спектру необхідних послуг

17 Серпня 2019, 15:45
1745

Доволі часто для оформлення документів доводиться відвідувати кілька установ, щоб зібрати необхідні довідки. А що ж робити, коли молода матуся не має з ким залишити непосидючу дитину вдома?

У ЦНАПі Шацької ОТГ молодим матусям,котрі завітали до установи, запропонували вирішення цієї проблеми, – повідомляє Шацька ОТГ на своїй сторінці у Facebook.

Можна звернутися до відділу ЦНАП та отримати необхідні документи.

У нас створено всі умови, щоб мамі комфортно було переміщатися у приміщенні навіть з дитячим візочком. Сьогодні у державі та у нашій громаді зокрема, робиться все для того, щоб громадяни різних категорій, різних вікових груп за одне звернення до відділу ЦНАП мали можливість отримати увесь спектр необхідних послуг.

«Нам приємно повідомити, що вже зараз за одне відвідування ЦНАП ви можете комплексно подати документи за моделлю «Життєва ситуація». Як от – зареєструвати народження та місце проживання дитини, подати документи на допомогу при народженні та у відповідних випадках – на отримання посвідчення багатодітної сім’ї. Ми турбуємося про кожного відвідувача, постійно збільшуючи кількість послуг, які можна отримати у ЦНАП селища Шацьк. Запрошуємо скористатися хорошим сервісом та швидко, зручно і комфортно подати документи на адміністративні послуги», – йдеться у дописі.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром