Шацька ОТГ на конкурсі визначатиме, хто вивозитиме побутові відходи з територій

16 Серпня 2019, 17:55
2797

У Шацькій ОТГ оголосили конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів з території громади.

Оголошення про конкурс та умови розмістили на сайті органу місцевого самоврядування.

Підставою для проведення конкурсу є Постанова Кабінету Міністрів України № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів» та розпорядження селищного голови від 13 серпня 2019 року № 129-р «Про проведення конкурсу із надання послуг з вивезення побутових відходів на території селищної ради», як окремої комунальної послуги, право на яку виборюється  на конкурсних засадах».К

Конкурс відбудеться 19 вересня о 14.00 год. у залі засідань Шацької селищної ради.

Серед кваліфікаційних вимог до учасників конкурсу:

- наявність матеріально-технічної бази (достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів(твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів, небезпечних відходів у складі побутових відходів, що утворилися у житловій забудові, на підприємствах, установах  та організаціях, розміщених на території селищної ради). Транспортні засоби, рівень зношувальності яких перевищує 75%, не враховуються.

 - вартість надання послуг зі збору та вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних).

- досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил.

- наявність на кількість працівників відповідної кваліфікації. 

Послуги плануються надаватись в межах населених пунктів селищної ради.

Конкурсні пропозиції подається особисто до конкурсної комісії у  запечатаному конверті щоденно, окрім вихідних днів з 08.00 год. по 17.15 год. в  кабінет головного спеціаліста відділу організаційно-правового забезпечення селищної ради, що здійснює прийом вхідної кореспонденції, або надсилається поштою. На конверті повинно бути зазначено: повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція; маркування: «Не відкривати до 19 вересня 2019 року 14.00 години за Київським часом».

Місце подання конкурсних пропозицій – Шацька селищна рада, вул. Природна,33 кабінет головного спеціаліста відділу організаційно-правового забезпечення, що здійснює прийом вхідної кореспонденції.

Конкурсні пропозиції подаються щоденно, окрім вихідних днів з 08.00 год. по 17.15 год.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій о 17.15 годині  17 вересня  2019 року

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром