Драйв команди «База Верхолаза» на екомарафоні «Світанок Світязя 2019»

16 Серпня 2019, 14:40
2881

«We RUN together/ Ми біжимо разом!» – під таким девізом наша команда «База Верхолаза» у повному складі пробігла екомарафон «Світанок Світязя 2019», який відбувався 10 серпня.

Четверо подолали дистанцію у 5 км, четверо пробігли командну естафету, а Роман та Олена Свиріпи разом з Віталієм Мазурком вперше фінішували півмарафон. Між іншим, уродженець с. Пульмо, одинадцятикласник Віталій Мазурок подолав 21.0975 км за 1:20:47 і зайняв 5 загальне місце! Пишаємось, що в нашій команді є такі справжні спортсмени і впевнені, що його призові місця не за горами!

Це було справжнє спортивне свято! На дистанції волонтери пропонували ізотонік та воду для поновлення сил, на фініші організатори пригощали кавунами, яблуками і бананами, кожен отримав медаль та сертифікат з особистим результатом, можна було спробувати масаж для швидшого відновлення після пробігу. Емоції переповнювали, а протягом всього дня панувала атмосфера драйву, запалу і взаємопідтримки. Це було дуже круто і незабутньо!

Ми дуже раді, що на Світязі вже вдруге відбувається ця масштабна бігова подія, яка проходить під знаком «еко» і має на меті привернути увагу до збереження природної краси цих місць. Дуже тішить, що реєструючись на «Світанок Світязя», багато людей вперше відвідують Волинь і відкривають для себе Шацькі озера, поєднуючи приємне з корисним і популяризуючи здоровий спосіб життя.

Наша команда буде дуже рада, якщо своїм прикладом надихне когось на пробіжку, бо участь у забігах - це не так про перші місця, як про маленьку особисту перемогу над своїм страхом, про вибір бути свідомим, активним і здоровим. 

Поки ще не вляглися емоції від екомарафону «Світанок Світязя», а в декого ще й досі болять ноги, ось вам драйвовий відео-ролик про той день. Дивитись без мурашок неможливо, бо це було тааак круто! Якщо ви сумніваєтесь, чи варто брати участь у таких подіях, обережно!, після перегляду відео може з'явитися нестримне бажання зареєструватись на «Світанок Світязя 2020» прямо вже! 

GO! І нехай все буде Екомарафон! 

1

2

1

2

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024