Шацька ОТГ хоче мати в своїй громаді поліцейського офіцера

15 Серпня 2019, 18:00
2675

Шачани побували на презентації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Про це інформує сайт Шацької селищної ради.

14 серпня секретар Шацької селищної ради Людмила Цевух взяла участь у презентації проєкту «Поліцейський офіцер громади», яка проходила у конференц-залі Палацу культури міста Луцька.

Учасниками заходу було керівництво Департаменту превентивної діяльності Нацполіції, Головного управління Нацполіції в області, представники обласної влади, голови ОТГ, а також представники міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ICITAP) Міністерства юстиції США.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це продовження впровадження реформи поліції, метою якого є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та мешканцями сільської місцевості.

Отож, щоб дати старт проєкту, Людмила Цевух підписала Меморандум про співпрацю і партнерство.

Процес підготовки поліцейських офіцерів громади буде тривати 2,5 місяці, перед тим – місяць на подачу анкет і трохи менше місяця на відбір і тестування. Відбір анкет розпочато з 14 серпня. Електронні анкети, доступні на сайті Нацполіції та Головного управління Національної поліції у Волинській області, на поліцейського офіцера громади можуть заповнювати чинні працівники будь-яких структур поліції, а також цивільна молодь. Заявки від охочих прийматимуть протягом місяця. Важливо, що отримати офіцерську посаду може кожен, хто має вищу або неповну вищу освіту, пройшовши повну підготовку до посади.

Після успішного проходження навчання кандидати отримують ключі від дільниці та транспортного засобу, а також формений одяг та зброю.

Загалом проект «Поліцейський офіцер громади» мають реалізувати в межах усієї країни до 2020 року.

Коментарі
15 Серпня 2019, 22:15
Я вже писав нижче про це. <br/>Керівництво ОТГ хоче мати поліцейського, а громаді життєво необхідний хіругр-травматолог та інші лікарі. <br/>Що важливіше люди?
16 Серпня 2019, 01:34
Тільки не Шарапова, який не пройшов люстрації і який через суд відновився...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024