Шацьк: лісівники долучилися до будівництва дитячого майданчика

14 Серпня 2019, 10:40
У найближчому майбутньому тут буде гарний дитячий майданчик 3435
У найближчому майбутньому тут буде гарний дитячий майданчик

На території Шацької ОТГ, біля озера Люцимер, розпочалося будівництво дитячого майданчика.

Ідею про створення такої зони відпочинку для наймолодших висловила в.о. голови Шацької ОТГ Людмила Цевух. Її активно підхопили небайдужі мешканці ОТГ, серед яких місцеві лісівники, – інформують на сайті Волинського ОУЛМГ.

Читайте також: Працівники та депутати Шацької ОТГ роблять дитячий майданчик біля Люцимера

Варто зазначити, що у Шацькій ОТГ громаді  та лісівникам спільно вдалося реалізувати вже не один проект, корисний для місцевих жителів та туристів озерного краю.

Лісогосподарське підприємство не лише надало допомогу  матеріалами на будівництво огорожі навколо майданчика та дитячих лавок, а й долучається безпосередньо. Над будівництвом майданчика активно працюють і самі лісівники –  зокрема лісничий Шацького лісництва ДП «Шацьке УДЛГ» Віктор Мелюх та майстер лісу Володимир Маркович.

У найближчому майбутньому тут буде повноцінний дитячий майданчик із гірками, гойдалки та іншими елементами цілого комплексу дитячих споруд.

1


 

Коментарі
14 Серпня 2019, 17:48
Було б непогано ще й в селах ОТГ зробити дитячі майданчики. Наприклад у селі Положево, де багато маленьких дітей майданчика не має, і можна сказати не було ( якщо не рахувати аварійного грибочка, якого не так давно розібрати і однієї гойдалки, на яку дитину й посадити страшно). Молодим мамам з дітками не має куди вийти ні в будень, ні в свято. Дуже просили б депутатів посприяти вирішенню даного питання .
14 Серпня 2019, 18:25
Було б непогано і Положівцям разом із старостою та місцевим депутатом зробити для своїх діток щось подібне . Чи будемо чекати ХАЛЯВИ від Шацька ?
14 Серпня 2019, 20:37
Халяви з Шацька?)!!!? Не смішіть. Шацьк може лише землі під забудову роздати "своїм" в Положеві І не будуватись. От і вся халява(
14 Серпня 2019, 21:40
Шачанин, не чіпайте положевців, це люди тонкої душевної натури. Вони вміють робити дітей, а от самим робити лавки чи огорожу - це занадто принизливо для них.
14 Серпня 2019, 22:42
Жах. До чого тут вміння робити дітей)
15 Серпня 2019, 00:21
В Положеві є депутат нехай і дбає про майданчика а не в свою кишеню. Виділить спонсорську допомогу як підприємець податки ж сплачує мінімальні. Ну і взагалі для села він ще нічого не зробив.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром