На Шацьких озерах діяв табір «Канікули з Христом»

13 Серпня 2019, 18:00
3281

На Шацьких озерах діяв дитячий християнський табір.

У часі літніх канікул, з 5 по 10 серпня, діти та молодь Володимирського деканату УГКЦ мали чудову нагоду побувати в християнському таборі «Канікули з Христом» на Шацьких озерах, – інформує сайт Луцького екзархату УГКЦ.

Окрім приємного відпочинку на найглибшому озері нашої неньки України учасники табору водночас ближче пізнали для себе Бога через щоденну Божественну Літургію, ранішні та вечірні молитви та катехизацію, яку проводили брати семінаристи, що  радо відгукнулися на запрошення голови молодіжної комісії Луцького екзарзхату УГКЦ о. Володимира Уляна. А веселі ігри, цікаві майстер-класи та захоплюючий квест дали результат не лише позитивного відпочинку, а й навиків праці в групі, перебування у спільноті, креативного мислення.

Також мали нагоду поспілкуватися та переглянути фільм  на тему екологічної свідомості  з гостем табору головою екологічної комісії Луцького екзархату УГКЦ о. Володимиром Лещишиним.

Від імені усіх дітей та їхніх батьків хочеться висловити слова вдячності організаторам цього табору о. Богдану Іващуку, декану Володимирського деканату, о. Володимиру Уляну керівнику табору, усім працівникам та жертводавцям, а також усім учасникам за їхню старанність, ініціативність, безперестанну енергію.

І, як ми домовились : ми не кажемо прощай, а до наступних зустрічей!


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром