Адамчуки: прикордонники зафіксувати більше 32 тисяч перетинів кордону під час Європейських днів добросусідства

12 Серпня 2019, 13:00
2341

У тимчасовому пункті пропуску Адамчуки-Збереже завершились Європейські дні добросусідства.

За інформацією Луцького прикордонного загону, за три  дні через тимчасовий пункт пропуску «Адамчуки-Збереже» перетнули кордон 32 тисячі 234 громадян в обох напрямках, – повідомляжє прес-служба Шацької РДА.

Усі громадяни пропускались за документами, дійсними для перетину державного кордону. Окрім громадян України та Польщі, кордон перетинали громадяни інших 15 країн, зокрема, Австралії, Німечини, США, Китаю.

Читайте також: В Адамчуках стартували ювілейні Європейські дні добросусідства

Учасники днів добросусідства, в основному, перетинали кордон з метою відпочинку та туризму, а саме: відвідати Шацькі озера, поближче познайомитись з традиціями та побутом нашої країни, а також для здійснення закупів.

З цього можна зробити висновок, що місцеве населення прикордонної території як Шацького району, так і Влодавського повіту зацікавлене у будівництві переходу саме в цій місцевості. 

Отже, питання будівництва міжнародного автомобільного пункту пропуску через державний кордон «Адамчуки-Збереже» підтримується не лише на місцевому, а й на державному рівнях. Адже його функціонування дасть свій економічний ефект для регіону, поглибить міжнародний контакт, сприятиме розвитку туристичної галузі та рекреаційних територій України та Польщі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром